Juridische Bijstand voor zelfstandigen

Als zelfstandige heb je genoeg aan je hoofd, en dat begrijpen wij maar al te goed. Bij Acerta zorgen we ervoor dat je sociale zekerheid en pensioen altijd in orde zijn. Maar wat als je te maken krijgt met een leveranciersgeschil of wanbetalers?

Ons team van ervaren juristen staat voor je klaar. Voor slechts 199 euro (incl. 21% btw) krijg je in 2024 onbeperkte juridische hulp zonder extra administratieve kosten. Dit bedrag is volledig fiscaal aftrekbaar als beroepskost.

Sluit je nu aan en wees meteen gerust

Sluit je nu aan en ontvang tot 31 december 2023 gratis juridische bijstand bovenop je jaarbijdrage van 2024. Zo ben je de rest van 2023 en heel 2024 gerust, én geniet je nog dit jaar van een mooi fiscaal voordeel.

Ja, ik wil onbeperkt juridisch advies Lees de algemene voorwaarden

Waarom Acerta Juridische Bijstand kiezen?

  • Slechts 199 euro incl. btw voor een héél jaar
  • Betrouwbaar en snel
  • Onbeperkt advies bij professionele- en privégeschillen
  • Jouw eerste aanspreekpunt bij juridische vragen en verzoeken
  • Partner-gerechtsdeurwaarder voor al jouw invorderingen
  • 100% fiscaal aftrekbaar als beroepskost

Wat bieden we je aan?

Persoonlijk juridisch advies

Geen tijd om elk contract of juridisch vraagstuk van A tot Z uit te pluizen? Geen zorgen! Onze juristen zijn er om je te helpen met al je juridische vragen, zodat je begrijpt wat je rechten en verplichtingen zijn. We maken het Belgische recht begrijpelijk en vertellen je wie verantwoordelijk is voor bepaalde kosten, zoals bijvoorbeeld bij conflicten tussen huurders en verhuurders. Of je nu in een professioneel of persoonlijk geschil zit, we zijn er om je te begeleiden en kunnen zelfs brieven en documenten voor je opstellen.

Eerste hulp bij slechte betalers

Als je factuur onbetaald blijft, ondersteunen we je in de communicatie met de klant en werken we indien nodig samen met een gerechtsdeurwaarder voor de inning van je facturen.

Opstellen van juridische documenten en contracten

Heb je behoefte aan aangepaste algemene voorwaarden voor je facturen? Of wil je een waterdicht contract, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Laat het ons weten. Wij stellen de nodige documenten en contracten voor je op, helemaal op maat van je bedrijf.

GDPR-dataregister

Zodra je op regelmatige wijze persoonsgegevens bijhoudt van een klant, leverancier of personeelslid, ben je bijna altijd wettelijk verplicht om een dataregister bij te houden. Weet je niet hoe hieraan te beginnen?

Wij helpen je op weg met een GDPR-dataregister en een overzichtelijke handleiding.