Infino

Kinderbijslagfonds

Ontdek het kinderbijslagfonds - Infino

Kinderbijslag in België wordt sinds 1 januari 2019 niet meer federaal geregeld maar door de gemeenschappen. 

In Vlaanderen spreken we over het Groeipakket, een pakket aan maatregelen die gezinnen helpt bij de opvoeding van hun kind(eren). Je kan immers zelf je kinderbijslagpartner kiezen als nieuw gezin. 

Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben we onze krachten gebundeld met Securex. Voortaan zetten we dus samen al onze middelen, kennis en expertise in onder de naam Infino

Ontdek het Infino Kinderbijslagfonds

Wat is Infino?

Infino is een kinderbijslagfonds dat ouders en kinderen nog beter wil helpen op een manier die aansluit bij de samenleving van vandaag. Met hun vlotte dienstverlening, correcte betalingen van kindergeld en relevante adviezen, staan zij onze klanten zo goed mogelijk bij. Zo willen ze uitgroeien tot een partner waar gezinnen echt op kunnen rekenen.

Meer dan 275 000 tevreden gezinnen worden dagelijks geholpen dankzij de jarenlange ervaring en uitgebreide know-how van Infino. Bovendien ontwikkelen ze steeds nieuwe diensten om gezinnen beter te helpen.een

Wat doet Infino?

Ondersteuning

Infino Kinderbijslagfonds geeft je snel antwoord op al jouw kinderbijslag vragen en andere toeslagen. Jouw contactpersoon ondersteunt, begeleidt en denkt met je mee.

Correcte verwerking

Heb je kinderen? Dan heb je ook recht op kinderbijslag. Al roept dit 'recht' heel wat vragen op. Infino zorgt voor de stipte en correcte uitbetaling van het kindergeld. 

Opvolging actualiteit

Wij volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet en zorgen ervoor dat jouw kinderbijslagverplichtingen correct en tijdig geregeld zijn.