Vorige

Vind gemakkelijk werk als zelfstandige met YoungOnes

09 mei 2023 Starters

Op zoek naar een manier om als zelfstandige snel aan de slag te gaan? Iets bijverdienen naast je gewone job of als student of fulltime freelancer worden? YoungOnes heeft het antwoord voor jou! Dankzij de app van YoungOnes vind je werk als zelfstandige met slechts een paar clicks op je telefoon. En met jobs beschikbaar in verschillende branches kun je zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken.

Leestijd: Later lezen?
young ones _acerta

Of je nu een horeca-fan bent, een logistiek genie, een promotie-prof of gewoon op zoek bent naar wat extra inkomen, YoungOnes biedt talloze mogelijkheden. En het beste van allemaal? Je hebt volledige controle over waar en wanneer je werkt, en je kunt profiteren van hogere uurtarieven. Dit kan als zelfstandige in bijberoep, als student-zelfstandige of je kan er volledig voor gaan als fulltime freelancer. 

YoungOnes heeft al meer dan een miljoen matches gemaakt tussen freelancers en top-opdrachtgevers zoals Suitsupply en Young Perfect. Nu breidt YoungOnes zijn invloed uit naar België, en jij kunt deel uitmaken vandit groeiende netwerk! Dankzij de samenwerking met Acerta biedt YoungOnes zelfstandigen de ondersteuning die ze nodig hebben om hun zaken op orde te krijgen.

Hoe begin je eraan? Het is simpel: 

  1. Download de YoungOnes app
  2. Vul je profiel aan
  3. Voltooi de onboarding course

Vanaf nu ben je klaar om te beginnen met het vinden van opdrachten die passen bij jouw vaardigheden en interesses. Wanneer je al een ondernemingsnummer hebt, kun je direct aan de slag. Heb je er nog geen? Geen probleem: YoungOnes zorgt ervoor dat je dit gratis krijgt!

young ones logo_acerta

Waar wacht je op?

Laat YoungOnes je helpen om de perfecte balans te vinden tussen werk en vrije tijd, terwijl je ook nog eens geld verdient. Misschien ontmoet je wel toffe mensen onderweg en bouw je aan je netwerk? Werken als zelfstandige was nog nooit zo simpel!

Start nu als freelancer

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Starters

Bijverdienen als zelfstandige na je pensioen

30 oktober 2023
Mieke Bruyninckx

Vele gepensioneerden verdienen een aardig centje bij als zelfstandige. Ontdek waar je op moet letten en welke voordelen er zijn aan een zelfstandig statuut, ook op latere leeftijd.

Lees meer
Starters

Starten als vrije beroeper? Dit zijn de meest populaire keuzes.

25 oktober 2023
Els Schellens

Nog nooit startten zoveel zelfstandigen in een vrij beroep als afgelopen jaar. Er zijn natuurlijk een aantal voordelen maar ook zaken waar je zeker op moet letten als je voor een vrij beroep wil gaan. Benieuwd wat de meest gekozen vrije beroepen zijn? We lijsten ze voor je op.

Lees meer
Starters

Waarom zelfstandig verpleegkundige een goede keuze is

26 september 2023
Mieke Bruyninckx

De overstap maken naar zelfstandig verpleegkundige? Ontdek de voordelen als startende zelfstandige en hoe Acerta je hierbij kan helpen!

Lees meer